360 GoPro rig

360 graden beelden maken van zeer hoge kwaliteit? Met behulp van onze 6 GoPro’s Hero 4 en de Freedom 360 rig met statief kun je beeldkwaliteit van 4K realiseren. De GoPro’s filmen in alle richtingen, waardoor je alles mooi in beeld brengt, zowel boven als onder en volledig in 360 graden. Hierdoor zijn de beelden ook zeer geschikt om te bekijken in een virtual reality bril.

4K video 4300x2760 hi-def

GoPro brengt performance naar een hoger level met de HERO4 Black camera’s met een zeer krachtige processor.

Zeer geschikt voor VR

De hoge resolutie en framerate gecombineerd met het volledige 360 graden beeld maakt deze cameraset zeer geschikt voor Virtual Reality!

Robuste rig en stabiel statief

Het frame van de rig is zeer robust en voorkomt individuele bewegingen van de Gopro’s.

Heb ik ervaring nodig?

Ervaring in het filmen van 360 graden beelden is vereist voor het juist bedienen van deze set, wanneer je onervaren bent en een 360 graden video wilt maken dan raden we aan om een van onze andere 360 graden camera’s te huren. De software om de beelden van de 6 GoPro’s te stitchen wordt niet meegeleverd bij de verhuur.

Videobeelden bewerken

Het bewerken van een 360 graden video is anders dan een gewone video. Hiervoor is specifieke software nodig die onder andere de verschillende videobeelden aan elkaar “stitchen” tot een 360 graden beeld (Autopano Video Pro, Giga of VideoStitch). Wanneer je niet in het bezit bent van deze software raden we je aan om voor een consumenten 360 camera te kiezen zoals de Samsung Gear 360.

Gemaakt met de Freedom 360 rig

Bekijk een selectie van video’s gemaakt met ons type Freedom 360 rig!

360 graden video vanuit de cockpit van een Airbus A320. Twee piloten besturen het vliegtuig en een derde houdt het statief met daaraan de Freedom 360 rig met Gopro’s vast.

Video met allerlei prachtige beelden gemaakt met de Freedom 360 rig.

Korte 360 graden video gemaakt in Utrecht met beelden van de Domtoren en Domkerk.

 
 
 

Prijs voor één dag

Falcon Eyes Lampstatief

€10*

Voor één dagSamsung galaxy s6 huren
  • Inclusief ballhead
  • Maximaal 235cm
  • In te klappen tot 91cm

Standaard meegeleverd:

Camera

Camerahoesje

Oplaadkabel

Gebruiksaanwijzing

SD kaart (adapter)

Hoe werkt het huren?

Bij ons huur je zonder gedoe. Nadat wij de beschikbaarheid van de 360 GoPro rig gecontroleerd hebben sturen wij je een huurovereenkomst op. Hierin staan de voorwaarden van het huren van de camera vermeld. Nadat wij deze ondertekend van je hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat de 360 GoPro rig minstens één dag voor de huurperiode klaarligt bij ons op kantoor, of afgeleverd wordt door PostNL. Vervolgens kun je de gehele huurperiode onbeperkt gebruik maken van de 360 graden camera. Aan het einde van de huurperiode kun je de camera weer bij ons langs brengen of aan ons opsturen. Zodra wij de camera weer in originele staat hebben ontvangen, wordt de factuur verstuurd.

Aanvraag beschikbaarheid

Digitale huurovereenkomst

Ophalen of verzenden

Huurperiode

Retourneren

Neem vrijblijvend contact op

Je persoonlijke gegevens zullen alleen gebruikt worden om contact op te nemen over je aanvraag. We delen je gegevens niet met derden. Meer weten? Bekijk onze privacy policy.

Liever even bellen?
+31 30 227 07 94

Of stuur een mail:
info@vr-house.nl