Google Cardboard bedrukken

Wij hebben een eigen ontwerp van de Google Cardboard. Voor het bedrukken van Google Cardboards gebruiken wij twee productiefaciliteiten, één in Nederland en één in China. De kwaliteit is gelijk maar productie in China is vaak goedkoper en duurt iets langer. Onze productiefaciliteit in Nederland heeft een levertijd van 11 werkdagen en gebruikt FSC gecertificeerd karton voor het bedrukken. Productie in China kost 26 werkdagen. De stukprijs van cardboards is afhankelijk van de gewenste hoeveelheid en de productie plaats. Vraag een offerte aan voor gedetailleerde prijzen en levertijden. De stukprijs neemt enorm af naarmate er in grotere hoeveelheden wordt besteld.

Ben je ook geïnteresseerd in een bedrukte giftbox als verpakking voor de cardboard, laat het ons weten. Tegen een scherp tarief doe je jouw cardboard in jouw eigen huisstijl aan anderen kado! Een hoofdband bij iedere cardboard zodat je hem niet vast hoeft te houden? Dat kan uiteraard ook!

Bedrukte Google cardboard

Uitstekende service

Full colour bedrukking

Hoge kwaliteit

Snelle levering

Ideaal
als relatiegeschenk of promotiemateriaal

Eenvoudig in elkaar te zetten

Ons eigen ontwerp van de Google Cardboard maakt het voor iedereen eenvoudig om Virtual Reality te ervaren. Geen bouwpakket maar een makkelijk uit te vouwen ontwerp. Plat zodat de kartonnen VR-bril makkelijk te versturen is, en zo ontworpen dat hij in 3 stappen gebruiksklaar is. 

 

Ontwerp

Onze cardboards kunnen wij volledig in full colour bedrukken. De offerteprijs is voor het enkelzijdig full colour bedrukken van de cardboards. Tegen een klein extra bedrag, kunnen we de VR brillen ook dubbelzijdig bedrukken! Het ontwerp kan dus zo gek worden als je zelf wilt. Houd je het liever simpel met alleen een logo en slogan, of wil je de volledige cardboard bedrukken met de gekste details, bij ons kan het! Indien gewenst, kunnen we de cardboards en giftbox ook mat, of met glans laminaat afwerken. Voor het ontwerpen zijn er 2 mogelijkheden: wij kunnen voor jou het ontwerp kosteloos maken, of je kunt zelf aan de slag met onze design templates.

Zij gingen je voor

Geschikt voor alle smartphones

Elk merk smartphone past in de Cardboard vr bril. Door de beschermrand om te vouwen passen grote telefoons in onze cardboards.

Extra informatie

Ontwerp door een professionele designer

Heb je zelf geen tijd om een indrukwekkend ontwerp te maken of is Adobe Illustrator niet aan jou besteed? Dan kunnen wij een ontwerp laten maken door onze professionele designer. Deze gaat vrijblijvend en kosteloos aan de slag met jouw wensen! Geef aan wat je wilt qua ontwerp en het wordt voor je gemaakt. Je krijgt dan binnen 1-2 werkdagen een 3D render van het ontwerp opgestuurd, die uiteraard nog aangepast kunnen worden indien gewenst. Zodra je tevreden bent met het ontwerp gaan we verder in het proces.

Ontwerp de cardboards zelf

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf het ontwerp van de cardboard te maken. Door de Adobe illustrator bestanden juist in te vullen kun je eenvoudig je eigen ontwerp maken. Download hieronder de ontwerp bestanden om alvast aan de slag te gaan! Er zit een uitleg bestand bij evenals voorbeelden van ontwerpen. Lukt het niet, aarzel niet om te bellen of mailen, wij helpen je graag verder. Zodra we de ontwerp bestanden hebben ontvangen, maken wij een 3D render van het ontwerp ter goedkeuring.

Bestelling en levering

Nadat ons- of het door jezelf gemaakte ontwerp goedgekeurd is, maken we een printversie. Hiermee starten wij de productie van de bedrukte VR brillen! Vanwege onze korte Nederlandse productietijd van 10 werkdagen, hoef je niet lang te wachten. Nadat de productie gedraaid is en de cardboards gereed zijn, verzenden wij binnen Nederland kosteloos de cardboards. De cardboards hoeven alleen nog maar uitgevouwen te worden voor gebruik!

Offerte

Eerst stellen wij een offerte op aan de hand van jouw wensen

 
Ontwerp

Daarna kunnen jullie aan de slag met onze ontwerpbestanden, of maakt onze designer een ontwerp voor jullie

 
Bestellen

Zodra het ontwerp helemaal rond is starten wij de productie.

 
Levering

Na bestelling, kun je de cardboards al binnen 11 werkdagen verwachten, gratis verzending binnen NL!

Geschikt voor alle merken!

Bij een cardboard vr-bril maakt het niet uit welk merk je telefoon is. Of je nu een iPhone, Android of Windows telefoon hebt. Ze passen allemaal.

 
Uitvouwbare beschermrand

Door de beschermrand om te vouwen, passen grote telefoons in onze cardboards!

 
Makkelijk inzetbaar

Omdat bijna iedereen tegenwoordig een smartphone bezit is een cardboard VR-bril een effectieve manier om Virtual Reality in te zetten.

In onze cardboards zit een opening aan de onderkant, zodat de touchscreen nog aangeraakt kan worden. Daarnaast wordt je telefoon beschermt door extra karton aan de zijkant, zo valt je telefoon niet uit de cardboard. Verder is het mogelijk om een hoofdband bij de cardboard te ontvangen, zodat je beide armen vrij hebt! Bestel nu bedrukte cardboards.

Enkelzijdig / Dubbelzijdig bedrukken

Onze Cardboards zijn volledig aan te passen aan uw wensen. Zo kunnen wij voorzien in een basis versie; enkelzijdig bedrukte Cardboards. Maar we kunnen ook extra’s leveren zoals dubbelzijdig bedrukte Cardboards. Door ons makkelijke vouwsysteem zijn alle buitenkanten bedrukt bij enkel- én dubbelzijdige bedrukking.

De witte vlakken in de afbeeldingen hier onder laten zien welke delen niet bedrukt worden bij enkelzijdige beddrukking maar wel bij dubbelzijdige bedrukking.

Giftbox

Een giftbox is een volledig bedrukbaar omhulsel voor de VR Cardboard. De bril wordt gevouwen in de giftbox en kan zo makkelijk door een brievenbus. Dit maakt het makkelijk om het op te sturen, en geeft een extra mogelijkheid om uw merk eens ‘in het zonnetje te zetten’.

Hoofdband

Een hoofdband geeft gemak voor de kijker omdat hij/zij de bril niet hoeft vast te houden.

Rubber bekleding

Bekleding geeft extra comfort voor de ligging op het gezicht, naast dat zorgt het ook voor een luxere uitstraling.

Laminaat

Voor een luxere uitstraling is het ook mogelijk om de brillen te voorzien van Matt Laminaat of Hoogglans Laminaat.

Contact

    *