Google Cardboard met sticker

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Google cardboards met een sticker met bijvoorbeeld een logo op de voorkant! Al vanaf 50 stuks is het mogelijk om een Google cardboard VR bril te ontvangen met een sticker. De sticker is van zeer hoge kwaliteit, laat niet los en kan volledig en full colour bedrukt worden. De levertijd is slechts 7 werkdagen. Begin direct met het ontwerpen van je eigen sticker met behulp van onze template of laat ons je wensen weten en wij gaan kosteloos voor je aan de slag! Wacht niet langer en bestel snel je eigen unieke google cardboards voor een scherpe prijs! Liever een Google Cardboard compleet in eigen huisstijl? Laat de Google Cardboard volledig bedrukken!

Google cardboard met sticker

Scherpe prijs

Vanaf 50 stuks

Hoge kwaliteit

Snelle levering

Ideaal
Voor een kleiner budget

Eenvoudig in elkaar te zetten

Ons eigen ontwerp van de Google Cardboard maakt het voor iedereen eenvoudig om Virtual Reality te ervaren. Geen bouwpakket maar een makkelijk uit te vouwen ontwerp. Plat zodat de kartonnen VR-bril makkelijk te versturen is, en zo ontworpen dat hij in 3 stappen gebruiksklaar is. 

 

Ontwerp

Het ontwerp van de sticker dat voorop de google cardboard komt kun je zelf maken aan de hand van onze template. Hier kun je zelf je logo, slogans, afbeeldingen, QR-codes en overige details op aanbrengen. Wanneer je niet bekend bent met het maken van ontwerpen dan kunnen wij het ook voor je doen. Laat ons je wensen weten en we gaan kosteloos voor je aan de slag!

 

Zij gingen je voor

Geschikt voor alle smartphones

Elk merk smartphone past in de Cardboard vr bril. Door de beschermrand om te vouwen passen grote telefoons in onze cardboards.

Extra informatie

Nadat het definitieve ontwerp door jullie is aangeleverd of goedgekeurd en het ontwerp geschikt is voor de drukker is de bestelling definitief. Vanwege onze grote voorraad aan Google Cardboards en eigen productie van de stickers is de bestelling al binnen 5 werkdagen geleverd!

 

Offerte

Eerst stellen wij een offerte op aan de hand van jouw wensen

 

Ontwerp

Daarna kunnen jullie aan de slag met onze ontwerpbestanden, of maakt onze designer een ontwerp voor jullie

 

Bestellen

Zodra het ontwerp helemaal rond is, starten wij de productie!

 

Levering

Na het plaatsen van de bestelling kun je deze al binnen 5 werkdagen verwachten!

Geschikt voor alle merken!

Bij een cardboard vr-bril maakt het niet uit welk merk je telefoon is. Of je nu een iPhone, Android of Windows telefoon hebt. Ze passen allemaal.

 

Uitvouwbare beschermrand

Door de beschermrand om te vouwen, passen grote telefoons in onze cardboards!

 

Makkelijk inzetbaar

Omdat bijna iedereen tegenwoordig een smartphone bezit is een cardboard VR-bril een effectieve manier om Virtual Reality in te zetten.

In onze cardboards zit een opening aan de onderkant, zodat de touchscreen nog aangeraakt kan worden. Daarnaast wordt je telefoon beschermt door extra karton aan de zijkant, zo valt je telefoon niet uit de cardboard. Verder is het ook mogelijk om een hoofdband erbij te ontvangen, zodat je beide armen vrij hebt! Bestel nu cardboards met een custom sticker.

Contact

    *