Over ons

VR-House.nl is een jonge, flexibele en snelgroeiende startup gespecialiseerd in Virtual Reality. De startup is in januari 2016 opgericht door twee ondernemende studenten met een enorme interesse in de mogelijkheden die Virtual Reality kan bieden. Twee jaar later is VR-House dé plek geworden voor het huren van betaalbare en professionele Virtual Reality producten, assistentie en software. Met ons eigen design van de Google cardboard, bedrukken wij ook voor vele klanten gepersonaliseerde Virtual Reality brillen! Naast verkoop en verhuur houden wij ons bezig met het organiseren van Virtual Reality gerelateerde evenementen en demo’s. Hiernaast hebben we ook nog ons eigen development team, dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van VR & AR applicaties en platformen voor verschillende industrieën. VR-House is de toonaangevende partij voor het toegankelijk maken van VR en AR in het bedrijfsleven.

Ons team

Nick Kole
Co-founder


Laurens van Roomen
Co-founder


Joris van Kleinwee
Operations Manager


Bram Meulman
3D Artist


Frans Huntink
Unity & C# Developer


Gerwin van der Lugt
Software Developer


Sam Reijers
Marketing & Communicatie


Tim de Groot
Stagiair Event Management


Jack Hadjicosti
Software Developer


Dylan Geurts
Virtuele Tour Expert


Menno Doorn
VR-Expert


Nick Moring
VR-Expert


Celine de Wijs
VR-Expert


Maico van Kleinwee
VR-Expert


Joelle Verspeek
VR-Expert


VR-House in de media

Waarom je kiest voor VR-House

Expertise

Als full-service provider van zowel Virtual Reality en Augmented Reality zijn we expert in ons vakgebied. Omdat we zelf apps maken, 360 graden content produceren, hardware verhuren en assisteren op evenementen hebben we ervaring met alles wat met VR en AR te maken heeft. Zo hebben we altijd een oplossing die aansluit bij jullie wensen!

Professionele aanpak

Als voorloper in de markt beschikken we over de meest recente kennis en de juiste software en hardware. Hiermee kunnen we efficiënt te werk gaan en professioneel maatwerk leveren.

Snel, flexibel en ambitieus

Als jonge startup doen wij er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. We kunnen snel schakelen en denken graag met jullie mee. Vanwege de passie voor Virtual Reality, zijn we op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en niets is ons te gek.

VR-House heeft zich aangesloten bij Stichting Webwinkelkeur. Dit is een keurmerk voor betrouwbare en klantvriendelijke webwinkels die voldoen aan de Nederlandse wetgeving. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je op VR-house.nl altijd veilig en vertrouwd kunt huren. Bovendien zijn wij altijd bereid om vragen zowel telefonisch als via de e-mail te beantwoorden.


0
VR-Experts
380+
Grote en kleine klanten
25+
Internationale projecten

Onze klanten

Neem contact op

VR-House gebruikt je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Wil je meer weten? In onze privacy verklaring staat hoe wij veilig met jouw gegevens om gaan.

Liever even bellen?
+31 30 227 07 94

Of mail ons
info@vr-house.nl

Onze bedrijfsgegevens

Contact
E-mail: info@vr-house.nl
Telefoon: +31 30 227 07 94 (Lokaal tarief)

Bedrijfsgegevens
KVK nummer: 59635819
BTW nummer: NL853581460B01
Handelsnaam: VR-House
VR-House is een onderdeel van Laviro E-commerce

Bankgegevens
NL53 INGB 0006 3582 89
T.n.v. Laviro E-commerce
BIC: INGBNL2A

Bezoekadres
VR-House
Computerweg 1
3542 DP Utrecht
Nederland

Retouradres
VR-House
Computerweg 1
3542 DP Utrecht
Nederland

Bedrijfsadres
VR-House
M.P. Lindostraat 37A
3532XG Utrecht
Nederland