Virtuele tour

Amsio was op zoek naar een manier om hun SaasNow dienst op een leuke en interactieve wijze te presenteren aan potentiële klanten op een beurs. Ze wilden laten zien dat de data van klanten extreem veilig wordt opgeslagen. Hoe kon Virtual Reality dit mooi laten zien?

Aangezien het data centrum zo goed beveiligd is dat je nauwelijks binnenkomt, is er besloten om iedereen een virtuele tour te laten beleven. Op deze manier konden we de (potentiële) klanten van Amsio laten zien om welke manieren hun data beveiligd was. Het leuke van de virtuele tour is dat de gebruiker interactief informatie krijgt door middel van de hotspots. Hiernaast, wordt de bezoeker ook nog via audio begeleid door niemand minder dan de Olympische gouden medaille winnaar, Ellen Hoog!

Uiteraard is de tour te bekijken met de bedrukte VR bril die klanten erbij kregen! De tour is volledig web-based, dus iedereen kan de tour vanaf zijn/haar mobiel, tablet of PC bekijken. Benieuwd geworden? Bekijk dan hieronder de virtuele tour en vergeet niet om te slepen of swipen om in 360° rond te kijken!

 

Amsio

www.amsio.com

Virtuele Tour, Bedrukte Google Cardboards

Contact

*