Virtuele tour

De uitdaging

Op een leuke en interactieve wijze laten zien hoe veilig de data van klanten wordt opgeslagen


Amsio was op zoek naar een manier om hun SaasNow dienst op een leuke en interactieve wijze te presenteren aan potentiële klanten op een beurs. Ze wilden laten zien dat de data van klanten extreem veilig wordt opgeslagen. Hoe kon Virtual Reality dit mooi laten zien?

De oplossing

Een virtuele tour met interactieve informatie hotspots door het beveiligde data centrum


Aangezien het data centrum zo goed beveiligd is dat je nauwelijks binnenkomt, is er besloten om iedereen een virtuele tour te laten beleven. Op deze manier konden we de (potentiële) klanten van Amsio laten zien om welke manieren hun data beveiligd was. Het leuke van de virtuele tour is dat de gebruiker interactief informatie krijgt door middel van de hotspots. Hiernaast, wordt de bezoeker ook nog via audio begeleid door niemand minder dan de Olympische gouden medaille winnaar, Ellen Hoog!

Uiteraard is de tour te bekijken met de bedrukte VR bril die klanten erbij kregen! De tour is volledig web-based, dus iedereen kan de tour vanaf zijn/haar mobiel, tablet of PC bekijken. Benieuwd geworden? Bekijk dan hieronder de virtuele tour en vergeet niet om te slepen of swipen om in 360° rond te kijken!

Neem vrijblijvend contact op

*

Liever even bellen?
+31 30 227 07 94

Of mailen
info@vr-house.nl