360° Foto's laten maken voor Google Maps en Street view

Wil jij jouw klanten online alvast een kijkje binnen geven? Met 360 foto’s kan je in Google Street View jouw bedrijf in 360 graden presenteren. Probeer het maar eens en neem een kijkje in ons kantoor in Utrecht.

Door 360° foto’s toe te voegen aan jouw Google bedrijfsprofiel maak je het je klanten nog makkelijker om binnen te stappen. Het verkleint de stap om van online oriënteren daarna jouw bedrijf binnen te stappen.

Als Virtual Reality expert hebben we veel ervaring met 360° fotografie. We maken gebruik van een speciale 360° camera’s die zijn goedgekeurd door Google om foto’s mee te maken voor Street View. Met deze camera’s leggen we de hele ruimte met 1 klik vast!

Neem een kijkje in het kantoor van VR-House!

Social Media

360° foto's kunnen op steeds meer social media kanalen gedeeld worden. Je krijgt van ons ook de losse foto's zodat je deze op je social media kan plaatsen.

Website

De virtuele tour is eenvoudig te integreren in jouw website. Mocht het niet lukken dan helpen we je graag!

Google

In je bedrijfsprofiel in de zoekmachine.

Virtual Reality

Je tour op Google Street View is ook te bekijken via een Virtual Reality bril.

Vraag nu een offerte aan

Vergroot je online zichtbaarheid

360° Foto’s laten maken voor Google Street View en Google Maps is een super manier om je online zichtbaarheid te vergroten en je concurrentie een stap voor te zijn. Doordat de foto’s door Google op verschillende plekken worden gebruikt vergroot dit in één keer je zichtbaarheid op meerdere online locaties. Je tour is niet alleen zichtbaar in Google Street View, ook in de mobiele Maps app zijn je foto’s te bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk dat Google de foto’s in zijn zoekresultaten gebruikt wanneer mensen jouw bedrijf opzoeken! 

Een street view tour laten maken? Zo gaan we te werk:

Neem contact op
Door ons even te bellen of een mail te sturen kunnen we snel een afspraak maken om 360° graden foto's te maken bij jou op locatie. We bespreken dan meteen hoeveel foto's nodig zijn en wat de kosten zijn.
Foto's bewerken
Om een goede kwaliteit te garanderen doen we nog een kleine bewerking in Photoshop en vervagen we eventueel gezichten en nummerplaten.
1
2
3
4
Foto's maken
Op de afgesproken dag komen we langs om de 360° foto’s te maken op locatie. Wij maken foto’s met professionele 360° camera’s die door Google zijn goedgekeurd.
Publiceren
Het koppelen en publiceren de 360° foto’s doen we voor je via Google Street View. Hierdoor zijn de foto’s te bekijken via Google Maps, Google Street View en in de zoekresultaten van Google.

Toepassingen streetview tours

Hoeveel kost de ontwikkeling van een virtuele tour?

De kosten voor het maken van 360° foto’s zijn afhankelijk van de locatie en hoeveel foto’s er gemaakt moeten worden. Als vuistregel houden we aan om iedere 2 meter een foto te maken, hierdoor krijg je echt het gevoel in de tour dat je er door heen loopt. 

Wil je weten wat 360 graden foto’s voor op Google kosten voor jouw locatie? Neem dan nu vrijblijvend contact op.

 

Standaard

500* Indicatie
  • tot 200 m2

Uitgebreid

1000* Indicatie
  • tot 500 m2
Populair

* Prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten

 

Gepersonaliseerde Virtuele Tour

Ben je geïnteresseerd in een professionele virtuele tour? Bij VR-House maken we zelf ook virtuele tours die meer opties hebben dan de Google Street View 360° foto’s. Zo kun je in je tour tekst, afbeeldingen en video’s laten zien. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor een voice-over, een plattegrond of een menu.

Zij gingen je voor

Extra informatie

Smartphones of tablets

Beleef de virtuele tour vanaf een smartphone of tablet en draai rond in 360 graden!

Computers en laptops

Bekijk de virtuele tour gemakkelijk via je favoriete browser op het internet. Kijk rond door te slepen met de muis. Ook kan je de tour offline laten zien.

VR brillen

Onze virtuele tours zijn automatisch geschikt voor virtual reality. Beleef de virtuele tour maximaal door deze te bekijken door een virtual reality bril.

Websites

Onze virtuele tours zijn gemakkelijk op websites te plaatsen. Laat websitebezoekers jouw virtuele tour beleven.

Contact

    *