Waar wij aan werken

Wij werken met veel passie en plezier aan toepassingen die VR toegankelijk maken voor bedrijven. Wie zijn wij? Bekijk de over ons pagina.

EZ360

EZ360 Gear VR app

Het gedoe op events en bij klanten om normaal een 360 video te laten zien waren we een beetje zat. Daarom hebben wij EZ360 ontwikkeld. Een app voor de Samsung Gear VR waarbij je alleen de Gear VR hoeft op te zetten en te kijken. Geen gedoe meer met menu’s, de touchpad en het overnemen van de Gear VR om de video toch zelf maar te starten voor de klant. 

” It has everything it needs. And that is perfect.”
    – My360planet

Meer weten?

VR-Reizen.nl

Hoe vaak ben je al op reis geweest en ziet het er compleet anders uit dan op de foto’s die je zag bij het boeken? 360 graden foto’s en VR zijn ideaal om alvast naar je accommodatie te ‘gaan’. 

Wij hebben een online editor gebouwd waarmee aanbieders van reizen eenvoudig in enkele minuten een virtuele tour van een accommodatie kunnen maken.

Bekijk het platform
VR-Reizen logo

MakelWeb VR

MakelWeb VR

Een huis bezichtigen was nog nooit zo makkelijk als met een virtuele tour! Met dezelfde software als voor de reiswereld, gaan wij ook makelaarsland veroveren. Met onze software kan een makelaar binnen 5 minuten en al vanaf €1,45 een virtuele tour maken.

Benieuwd hoe het er uit ziet? Bekijk hier een voorbeeld. 

VR-Visualisatie bij aanbestedingen

VR visualisatie bij aanbestedingen

Voor het winnen van een aanbesteding is visualisatie zeer belangrijk. In samenwerking met House of Tenders zorgen wij ervoor dat je met behulp van Virtual Reality op een unieke manier je tender kunt presenteren.

Laat mensen al van te voren rondkijken of zelfs rond lopen door het project wat nog gerealiseerd moet worden!

Onze klanten

Neem vrijblijvend contact op

*

Liever even bellen?
+31 30 227 07 94

Of toch een mailtje
info@vr-house.nl