Waar wij aan werken

Wij werken met veel passie en plezier aan toepassingen die VR toegankelijk maken voor bedrijven. Wie zijn wij? Bekijk de over ons pagina. 

 

op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

EZ360

Klanten een 360° video laten zien met een VR bril op een evenement was vaak moeilijker dan gedacht. Daarom hebben wij een eenvoudige maar krachtiger video speler gebouwd: EZ360. Een app waarbij je alleen de VR bril hoeft op te zetten en te kijken. Geen gedoe meer met menu’s, de touchpad en het overnemen van de VR bril om de video toch zelf maar te starten voor de klant.

” It has everything it needs. And that is perfect.”
    – My360planet

EZ360

Kiosk mode

Professioneel

Expert

Gebruiksvriendelijk

EZ360 Cloud

EZ360 Cloud

Met EZ360 Cloud maken we het plaatsen van 360° content op VR brillen een stuk eenvoudiger. Met een online portal kun je zelf je video uploaden, settings aanpassen, de video speler customizen naar jouw merk en nog veel meer. Alles zonder de VR-brillen aan een PC te koppelen. Zo kun je nu content klaarzetten en updaten vanuit de cloud. 

CMS

Professioneel

Analytics

Gebruiksvriendelijk

Toonaangevend in toegankelijke VR

DoodleVR

DoodleVR is een klassiek woord-raad spel waarbij één persoon een 3D tekening maakt in virtual reality en de teamgenoten moeten raden wat er wordt getekend. Perfect als gezelschapsspel of voor teambuilding sessies! Met maar 1 VR-bril speel je toch een spel in VR met meerdere mensen.

VR-House inzetten voor Virtual Reality teambuilding? Lees hier meer informatie. 

DoodleVR