Virtual Reality Teambuilding

Wil je Virtual Reality samen ervaren en je communicatie verbeteren? Samen Virtual Reality ervaren kan op verschillende manieren. Hiervoor gebruiken we verschillende games en applicatie waarbij één of meerdere personen een Virtual Reality bril dragen. Allemaal hebben ze één ding in gemeen, er moet goed worden samengewerkt. Virtual Reality is een nieuwe en leuke manier om als team bij elkaar te komen!

Onder begeleiding van onze ervaren VR Experts ga je in groepen van 4 tot 8 personen aan de slag met een Virtual Reality set. Onze VR Experts installeren de VR-bril(len) op locatie en zorgen voor begeleiding tijdens het evenement zodat elke groep direct aan de slag kan. We hebben een grote beschikbaarheid aan VR-brillen, voor grote groepen is het dus ook mogelijk om meerdere brillen tegelijk te huren. 

Teambuilding

Professioneel

Innovatief

Geweldige ervaring

Uniek

Boek
een unieke ervaring

Met Virtual Reality teambuilding heb je een unieke ervaring voor je team

Hoe werkt VR Teambuilding?

Er zijn verschillende toepassingen voor Virtual Reality waarmee je in teamverband aan de slag gaat. Het is niet altijd nodig om voor het hele team Virtual Reality brillen te regelen. Er zijn namelijk ook Virtual Reality ervaringen waarbij er maar 1 bril nodig is. Degene met de bril moet dan samenwerken met zijn team dat geen VR-bril op heeft. Goede communicatie is hierbij belangrijk omdat niet iedereen hetzelfde ziet.

Een populaire toepassing van VR teambuilding is een multiplayer puzzle waarbij één persoon een VR-bril op heeft en de hulp nodig heeft van zijn team om de puzzle op te lossen. De puzzle, die alleen in Virtual Reality te zien is, heeft verschillende onderdelen die opgelost moeten worden. Het team zonder VR-bril heeft een handleiding met instructies om de puzzle op te lossen, alleen kunnen zij de puzzle niet zien. Alleen door goede communicatie kan de puzzle worden opgelost. 

Een andere veelgebruikte vorm van samen Virtual Reality ervaren is het spel DoodleVR. Waarbij iemand in Virtual Reality iets moet tekenen en het team meekijkt op een scherm en probeert te raden wat er getekend wordt. 

Kosten voor VR-Teambuilding

VR-Teambuilding

prijs op aanvraag
  • High-end VR-bril met laptop
  • Teambuilding ervaring (± 1,5 uur)
  • 4-8 personen per VR-set
  • Voor grote groepen meerdere sets beschikbaar

Assistentie

Bij de prijs inbegrepen
  • We zetten alles voor je op
  • Assisteren tijdens het evenement
  • Duidelijke uitleg

Dit nemen we mee

Om de beste teambuilding Virtual Reality ervaring te bieden zijn er een aantal dingen nodig. Om te beginnen natuurlijk één of meerdere Virtual Reality brillen. Daarnaast leveren we natuurlijk ook een High-end Virtual Reality PC en een VR-expert die er voor zorgt dat alles werkt. Tenslotte hebben we alle content al voor je klaar staan en leveren we alles netjes af op locatie.

 
Assistentie met virtual reality op evenementen

Professionele assistentie door onze VR-Experts

Oculus Rift huren

De beste VR brillen en accessoires

Keep talking and nobody explodes

Multiplayer applicaties en games

Specifieke wensen?

We denken graag met je mee om jou de beste VR ervaring te geven. Dit kan natuurlijk ook met andere Virtual Reality applicaties. We hebben een groot aanbod aan content al beschikbaar, maar mocht je specifieke wensen hebben dan gaan we natuurlijk opzoek naar passende content voor jouw evenement. Het is ook mogelijk om 360° video’s, of een VR ervaring die je op maat hebt laten maken, te gebruiken. Neem hiervoor even contact op zodat we je kunnen adviseren met betrekking tot de juiste Virtual Reality brillen voor jouw toepassing.

Veel gestelde vragen

VR-Teambuilding is geschikt voor jong en oud en zowel geschikt voor informele als zakelijke evenementen. Door de begeleiding van VR-House zal iedereen in staat zijn om VR-Teambuilding te ervaren!
 
VR-Teambuilding is geschikt voor groepen van 4 tot 8 personen per Virtual Reality set. We hebben voldoende VR-brillen om ook voor grotere groepen VR-Teambuilding aan te bieden.
 
Dit is afhankelijk van de teambuilding oefening. Bij sommige oefeningen moeten andere mensen op een scherm mee kijken, bij andere oefeningen is dit juist niet de bedoeling en ontkoppelen we het scherm.
We verzorgen standaard een computer of laptop scherm. We kunnen deze eventueel ook door middel van HDMI verbinden met een TV scherm of beamer op locatie. 
 
Per VR set zal er 1 persoon begeleiding nodig zijn vanuit VR-House. 1 VR-Expert kan dus een groep van 4 tot 8 personen begeleiden.
 
Een VR-Teambuilding evenement duurt ongeveer 1 tot 2 uur.
 
Voor het aansluiten van een Virtual Reality bril is technische kennis en ervaring met VR nodig. Wij raden het daarom af om zelf de VR bril en de PC aan te sluiten. Onze VR Experts komen graag langs om dit voor jullie te doen!
 
Ja VR-Teambuilding is ook buiten mogelijk, maar alle apparatuur moet wel droog kunnen staan onder een onderkapping of in een tent.
 
Er zijn een aantal multiplayer Virtual Reality ervaringen waarbij meerdere mensen een VR-bril op hebben en zich in dezelfde wereld begeven. Wil je hier meer over weten? Mail of bel ons even.
 
Doordat alles vooraf geïnstalleerd en getest wordt is er geen WiFi nodig om de VR-Teambuilding te kunnen doen.
 

Contact


  HTC Vive  
  VR laptop  
  Wireless adapter  
  Installatie op locatie door VR expert
  Assistentie tijdens een evenement


*