VR ervaring op locatie

Wil je Virtual Reality inzetten op jouw evenement? Wij komen graag met onze apparatuur naar jouw locatie. Maak gebruik van onze expertise op het gebied van VR. Om het voor jou gemakkelijk te maken hebben we verschillende pakketten samengesteld waarbij we op locatie een geweldige Virtual Reality ervaring neer zetten. We maken gebruik van verschillende Virtual Reality headsets en hebben hierdoor een groot aanbod aan Virtual Reality ervaringen.

Of je nu een doorgewinterde gamer bent of nog nooit een VR-bril op hebt gehad, er is altijd wel een pakket dat bij jou past.

Professioneel

Innovatief

Geweldige ervaring

Uniek

Boek
een unieke ervaring

Met Virtual Reality biedt je een unieke ervaring voor je bezoekers of mederwerkers

Kosten voor een VR ervaring op locatie

VR-Beleving

prijs op aanvraag
  • Professionele VR-bril
  • High end VR gaming laptop
  • Alle benodigde kabels en accessoires
  • VR-Beleving op locatie
  • Op- en afbouw

Branded VR-Beleving

prijs op aanvraag
  • Alles van VR-Beleving pakket
  • Branded Virtual Reality presentatie zuil
  • Virtual Reality banner
  • Extra assistentie mogelijk
Populair
Virtual Reality Presentatie Pilaar

Kies uit verschillende VR pakketten

avontuur

Avontuur

fun house

Mini games

robo recall

Shooter

walk the plank

Spannend

keep talking

Puzzel

Anders?

Specifieke wensen?

We denken graag met je mee om jou de beste VR ervaring te geven. Dit kan natuurlijk ook met andere Virtual Reality applicaties. We hebben een groot aanbod aan content al beschikbaar, maar mocht je specifieke wensen hebben dan gaan we natuurlijk opzoek naar passende content voor jouw evenement. Het is ook mogelijk om 360° video’s, of een VR ervaring die je op maat hebt laten maken, te gebruiken. Neem hiervoor even contact op zodat we je kunnen adviseren met betrekking tot de juiste Virtual Reality brillen voor jouw toepassing.

Veel gestelde vragen

Virtual Reality bril(len)

We hebben verschillende soorten Virtual Reality brillen zodat we altijd een passend aanbod hebben. Afhankelijk van het pakket dat je gekozen hebt nemen we de meest geschikte VR-bril mee. 

 

High-End Virtual Reality laptop

Een Virtual Reality computer die nodig is om de bril aan te sturen. We maken hiervoor gebruik van krachtige gaming laptops.

 

Virtual Reality Games

Een groot aanbod aan verschillende Virtual Reality toepassingen.

 

Professionele assistentie

VR-Experts die precies weten hoe alles opgebouwd moet worden en daarna de gasten professioneel helpen.

Virtual Reality is geschikt voor jong en oud en zowel geschikt voor informele als zakelijke evenementen. Door de begeleiding van VR-House zal iedereen in staat zijn om Virtual Reality te beleven!
 
 
Ja in de Virtual Reality brillen die wij gebruiken is voldoende ruimte voor de meeste type brillen.
 
De combinatie van pakketten is zeker mogelijk. Wanneer je vooraf aangeeft waarin je geïnteresseerd bent, zorgen wij dat al je VR-ervaringen vooraf geïnstalleerd zijn.
 
Ja een Virtual Reality ervaring in de buitenlucht is ook mogelijk, maar alle apparatuur moet wel droog kunnen staan onder bijvoorbeeld een onderkapping of tent.
 
Het huren van de Virtual Reality brillen en PC’s is ook mogelijk zonder assistentie. Echter is er voor het aansluiten van een Virtual Reality bril technische kennis en ervaring met VR nodig. Wij raden het daarom af om zelf de VR bril en de PC aan te sluiten. Onze VR Experts komen graag langs om dit voor jullie te doen!
 
Voor een Virtual Reality ervaring op locatie bieden wij de HTC Vive en de Oculus Rift aan. Deze high-end VR brillen hebben een groot aanbod aan games en andere content.
 

Contact

*