Virtuele tour

Visualiseer jouw locatie met 360° foto's.

Wat is een virtuele tour

Een virtuele tour is een set van 360 graden foto’s waarbij kijkers de mogelijkheid hebben om rond te kijken en te bewegen in de omgeving alsof ze er daadwerkelijk zijn. De virtuele tours van VR-House zijn interactief, waardoor de kijkers zelf kunnen bepalen in welke richting zij bewegen. Daarnaast bieden onze virtuele tours unieke mogelijkheden, zoals het toevoegen van informatie hotspots, fotoalbums, video’s, plattegronden, meeslepende audio en nog veel meer.

waarom? de voordelen op een rijtje

Tijd op site

Bezoekers blijven tot wel 5x zo lang op een site met een virtuele tour. Extra tijd om jouw bedrijf beter te leren kennen.

Altijd online

De virtuele tour is altijd online, dus je bent altijd te bezoeken door klanten.

Vertrouwd

Door al een keer een 'bezoek' te hebben gebracht aan jouw bedrijf, zijn mensen vertrouwder en zullen ze eerder contact op nemen.

Geschikt Voor alle devices

De virtuele tours gemaakt door VR-House zijn te bekijken in een internetbrowser vanaf elke computer, tablet of smartphone met Android en iOS, en uiteraard met een VR bril. Daarnaast is het zeer gemakkelijk om de virtuele tour te implementeren op een website. Wacht niet langer en laat ons een verbazingwekkende interactieve virtuele tour maken! 

CREËER EEN TOTAALBELEVING

De mogelijkheden op een rijtje

Pop-up informatie hotspots

Gebruik hotspots om extra informatie over te brengen aan de bezoeker. Dit kan in de vorm van foto's, video's, tekst of audio!

Website link

Link direct naar een externe website. Zo kan je bezoekers doorsturen naar de plek waar jij ze wilt hebben.

Plattegrond

Door een interactieve plattegrond toe te voegen, hebben je bezoekers een duidelijk overzicht van jouw locatie. Laat zien waar ze zijn in de virtuele tour en laat ze direct via de plattegrond navigeren.

Branding

Uiteraard is het mogelijk om de tour volledig naar jullie eigen branding te stylen.

Voice-over

Begeleidt je bezoekers door de virtuele tour met een voice-over.

Analytics

Krijg toegang tot een analytics dashboard waar je precies kan zien hoeveel bezoekers je hebt gehad, waar ze het meest naar hebben gekeken en waar ze vandaan komen!

Met een virtuele tour neem je mensen echt mee naar jouw locatie!

Contact

    *