Virtual Reality brillen huren

Bij VR-House huur je voordelig en gemakkelijk Virtual Reality brillen. We hebben een grote voorraad VR brillen van alle grote merken. VR brillen huren maken we altijd zo makkelijk en betaalbaar mogelijk, daarom betaal je achteraf en krijg je korting wanneer je meerdere dagen achter elkaar huurt. Bekijk op deze pagina het overzicht van het aanbod en kies de VR bril die je zoekt!

Wat wil je graag doen in VR?

Hulp nodig?

Neem contact op en krijg advies op maat.

360° foto’s of video’s bekijken

Voor het bekijken van 360° foto’s en video’s verhuren wij Virtual Reality brillen draadloos zijn. Dat kan door middel van een all in one VR-bril zoals de Oculus Go, of een bril waar je een telefoon in stopt zoals de Samsung Gear VR.  Voor 360° content is het belangrijk dat de kijker vrij rond kan draaien. Ideaal op evenementen zowel binnen als buiten. De VR brillen die wij aanbevelen om 360° content te bekijken zijn daarom de Oculus Go en de Samsung Gear VR. Natuurlijk hebben we ook de bijbehorende accessoires. Deze mobiele VR brillen kunnen ook voor grote groepen ingezet worden waarbij iedereen tegelijk dezelfde video bekijkt.

✓ 360° video’s of foto’s
✓ Simpele spelletjes
✓ Super gebruiksvriendelijk
✓ Scherm en geluid ingebouwd

✓ 360° video’s of foto’s
✓ Applicatie speciaal gemaakt voor de Gear VR
✓ Smartphone gestuurd (meegeleverd)
✓ Op grote schaal in te zetten

Professioneel

Grote voorraad

Hoge kwaliteit

Expertise

Volledig verzorgt evenement?

Dan ben je bij ons ook op het juiste adres! 

Interactieve VR applicaties of games

Om interactieve applicaties te doen of Virtual Reality games te spelen heb je een krachtige VR bril nodig die vaak gekoppeld is aan een high-end laptop. Doormiddel van sensoren en controllers is het mogelijk om door de kamer te bewegen en interactie te hebben met de virtuele wereld.

Huur je VR brillen voor interactieve applicaties of games? Kies dan voor de HTC Vive of de Oculus Rift. Wil je weten welke bril het beste past bij jouw toepassing? Bel ons even of stuur een e-mail. We adviseren je graag welke bril het beste geschikt is voor jou!

✓  De ultieme VR ervaring
✓  Voor professionele VR gebruikers
✓  Accurate tracking
✓  Grootste oppervlakte
✓  Laat omstanders meekijken op een beeldscherm

✓ Voor zware games en applicaties
✓ Rondlopen in een virtuele wereld
✓ Zeer accurate tracking
✓ Laat omstanders meekijken op een beeldscherm

✓ Voor zware games en applicaties
✓ Rondlopen in een virtuele wereld
✓ Zeer accurate tracking
✓ Laat omstanders meekijken op een beeldscherm

✓ Voor games en bewegen
✓ Volledig draadloos
✓ Snel en makkelijk opgezet
✓ Alles in de bril gebouwd


Professioneel

Grote voorraad

Hoge kwaliteit

Expertise

Eenvoudig VR brillen huren

Bij VR-House kun je VR brillen huren zonder gedoe in 6 simpele stappen. Nadat wij de beschikbaarheid van de VR brillen en eventueel onze VR PC’s en professionele assistentie hebben gecontroleerd sturen wij je de huurovereenkomst toe. Hierin staan netjes alle voorwaarden van het huren vermeld. Nadat wij deze ondertekend van je hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat de VR brillen minstens één dag voor de huurperiode klaarligt bij ons kantoor of afgeleverd wordt door ons of een koerier. Vervolgens kun je de gehele huurperiode onbeperkt gebruik maken van de VR brillen die je huurt. Aan het einde van de huurperiode kun je de VR brillen weer bij ons langs brengen of aan ons opsturen. Zodra wij alles weer in originele staat hebben ontvangen versturen wij de factuur.

Huren

Extra informatie en services

VR-House bestaat uit een gedreven team van experts op het gebied van Virtual Reality. Onze mensen kunnen bezoekers alles vertellen over Virtual Reality en zijn getraind voor het begeleiden van VR events.

We regelen het opbouwen en afbouwen van de VR experience op locatie en begeleiden tijdens het evenement. Hulp bij op en afzetten, schoonmaken tussendoor en uitleggen van de bediening. Met een VR-Expert op je evenement zorg je dat alles op rolletjes loopt. Wel zo fijn!

Meer informatie over VR evenement ondersteuning vind je hier.

Apps installeren of video’s preloaden kan veel tijd kosten. Niet voor jou! Stuur het ons je content en we zorgen dat alles op de brillen komt. Daarnaast testen we altijd de content zodat je zeker weet dat je VR ervaring precies is zoals jij het wil. 

Ook wanneer je veel VR-brillen afneemt kunnen we op grote schaal content preloaden. 

De minimale huurperiode is 1 dag.

Zelf ophalen/terugbrengen:
Wil je de vr-brillen komen ophalen op ons kantoor? Dan zorgen we dat het een dag voorafgaand aan de huurperiode voor je klaarligt. Terugbrengen kan de dag na de huurperiode. Voor de ophaal- en terugbrengdagen hoef je niet te betalen. 

Verzenden:
Als de vr-brillen opgestuurd moeten worden dan zorgen we dat ze 1 werkdag voor de huurperiode geleverd worden. De dag na de huurperiode laten we alle spullen weer ophalen. Voor de levering- en ophaaldag betaal je geen extra huur.  

De VR-brillen die gehuurd kunnen worden met een laptop/pc kunnen aangesloten worden op een extra beeldscherm. Dat kan een TV of beamer zijn op locatie. Dat kan eenvoudig via een hdmi kabel die standaard bij iedere laptop wordt meegeleverd. 

Je kunt bij ons ook een 40 inch televisie met standaard huren. 

Sommige VR-brillen worden aangestuurd door een laptop. Niet iedere laptop is krachtig genoeg om een VR-bril aan te sturen. We leveren krachtige gaming laptops die de aanbevolen specificaties voor Virtual Reality hebben. Meer info over onze laptops en de specificaties vind je onderaan de pagina van de desbetreffende VR-brillen. 

Bijvoorbeeld op de pagina van de HTC Vive.

Professional package:
Wil je net iets meer dan alleen een VR-bril, vraag dan naar ons Professional package voor een volledig aangeklede experience.

Televisie
Presentatie pilaar
VR banner
Op- en afbouw
Assistentie tijdens evenement

Op- en afbouw service

Zelf geen ervaring met het opzetten van een VR-bril? Laat alles opbouwen door één van onze VR-Experts. Onze VR-Experts zijn getrained in het opzetten van al onze type VR-brillen. We gaan pas weg zodra alles werkt!

Contact


  HTC Vive Pro  
  HTC Vive  
  Oculus Rift  
  Oculus Quest  
  Oculus Go  
  Samsung Gear VR  
  VR laptop  
  Wireless adapter voor HTC Vive (Pro) 
  Installatie op locatie door VR expert
  Assistentie tijdens een evenement


*