Samsung Gear VR huren

Bij VR-House kun je terecht voor het huren van VR brillen. Wij bieden de Samsung Gear VR brillen aan met daarbij Samsung Galaxy S6/S7 telefoons en koptelefoons van Philips. De Samsung Gear VR is een virtual reality (VR) bril die het mogelijk maakt om met behulp van een smartphone virtuele ervaringen te beleven in 360 graden. Wat de Gear VR uniek maakt is dat deze verbonden staat met de telefoon, waardoor hoofdbewegingen naadloos aansluiten op het 360 graden beeld. Wil je 360° video’s bekijken in VR, huur dan de Samsung Gear VR bril.

 
 • Samsung Gear VR huren
 • Philips SHL 3000 WT
 • Samsung Galaxy S6 huren
 

Volledige controle

Touchpad, terug-knop, volume-knop en tandwieltje voor scherpstellen

Beste VR ervaring

Optimaal resultaat door ingebouwde hardware en Super AMOLED scherm

Langdurig gebruik

Opladen van smartphone tijdens gebruik mogelijk

Comfortabel en draadloos

Vergeet dat je een VR bril draagt en beweeg en voel je vrij

Prijzen voor één dag

Samsung Galaxy S6/S7

€40*

Voor één dag
 • 32 GB opslagruimte
 • Lange accuduur
 • Oplaadbaar tijdens gebruik

Philips hoofdtelefoon

€5*

Voor één dag
 • Comfortabel en stevig
 • Uitstekende geluidskwaliteit
 • Gebruiksvriendelijk

*Kosten per dag gaan omlaag naarmate de huurperiode langer is, prijzen zijn exclusief BTW.

Uitstekende service

Snelle levering

Persoonlijk contact

Bijgeleverde reinigingsdoekjes

Full service VR

Specificaties Samsung Gear VR bril

Samsung gear VR huren

De Gear VR bril van Samsung is heel iets anders dan andere kunstof VR brillen of een Google Cardboard. De Gear VR maakt gebruik van een Samsung telefoon als scherm. In de bril zitten sensoren zoals een accelerometer, gyro sensor, geomagnetic sensor en proximity sensor. Deze sensoren voorkomen dat desoriëntatie en daarmee misselijkheid en duizeligheid worden veroorzaakt. Omdat de Gear VR gebruikt maakt van de Samsung telefoon, hoeft deze niet met kabels aangesloten te worden op een krachtige PC zoals andere virtual reality brillen.

De Gear VR is uitgerust met een touchpad aan de zijkant van de VR bril. Dit touchpad kan gebruikt worden om te navigeren door menu’s en applicaties met de bril op. Boven op de bril zit nog een tandwiel waarmee de afstand van de lenzen tot het scherm kan worden afgesteld om een scherp beeld te krijgen. De Gear VR heeft voldoende ruimte tussen het gezicht en de lenzen om een (lees) bril te kunnen blijven dragen.

Handsfree 360° video’s bekijken met EZ360

Geschikte smartphones Samsung Gear VR

gear-vr-geschikte-telefoons

Hoe werkt de Gear VR bril?

Stap 1

Plaats de smartphone voorin de Gear VR door de microUSB aansluiting te verbinden met de VR bril. De telefoon maakt nu verbinding met de VR bril.

Stap 2

Zet de VR bril op je hoofd, het scherm van de smartphone gaat nu automatisch aan. Verstel indien nodig de lenzen door middel van het tandwieltje bovenop de VR bril.

Stap 3

Kijk 360 graden om je heen en navigeer door het gebruik van het touchpad op de zijkant van de VR bril.

Stap 4

Start een VR game of 360 graden video en ervaar virtual reality!

Eenvoudig Gear VR brillen huren

Bij VR-House kun je VR brillen huren zonder gedoe. Nadat wij de beschikbaarheid van de gewenste hoeveelheid VR brillen, smartphones en koptelefoons hebben gecontroleerd sturen wij je de huurovereenkomst toe. Hierin staan netjes alle voorwaarden van het huren vermeld. Nadat wij deze ondertekend van je hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat de Gear VR sets minstens één dag voor de huurperiode klaarliggen bij onze receptie of afgeleverd worden door PostNL. Vervolgens kun je de gehele huurperiode onbeperkt gebruik maken van de Gear VR sets. Aan het einde van de huurperiode kun je de sets weer bij ons langsbrengen of aan ons opsturen. Zodra wij de sets weer in originele staat hebben ontvangen versturen wij de factuur.

 • Aanvraag beschikbaarheid

  Vraag eenvoudig de beschikbaarheid van de Gear VR brillen aan door te bellen of mailen.

 • Digitale huurovereenkomst

  Als de data en hoeveelheid van de brillen bekend is, sturen wij een digitale huurovereenkomst op. Zodra deze ondertekend is, is de huur al definitief!

 • Content klaarzetten

  Na overleg over de content, zorgen wij dat de gewenste content op de telefoons komt te staan. Dit kan een bestaande app of 360 video zijn, of jullie eigen content.

 • Ophalen of verzenden

  Wij zorgen dat de gehuurde VR sets een dag voor de huurperiode bij jullie binnen zijn! Wij versturen de sets verzekerd via TNT, en houden je op de hoogte met de tracking gegevens. De kosten voor het verzenden en ophalen van de VR sets bedraagt €30 + 1% van de waarde van de goederen (excl. BTW). Liever de VR sets even op komen halen? Een dag van tevoren kan je langskomen op ons kantoor in Utrecht.

 • Huurperiode

  Tijdens de gehele huurperiode kan je ongelimiteerd gebruik maken van de VR sets. Uiteraard zijn wij altijd te bereiken als er iets niet lukt. Wel zo fijn.

 • Retourneren

  De dag na de huurperiode, zorgen wij dat de spullen worden opgehaald door een koerier van TNT. Je mag de spullen natuurlijk ook komen afleveren op ons kantoor in Utrecht.

 • Achteraf betalen

  Zodra wij de VR sets in goede staat retour hebben ontvangen, sturen wij de factuur.

“Wij zijn erg tevreden over VR-House. Een jong en fris bedrijf dat met je meedenkt en erg flexibel is!”Aurobindo
“Snel en kundige antwoorden op vragen die ik had. De Gear VRs en telefoons zagen er goed uit en zelfs de apps die ik nodig had waren allemaal al geïnstalleerd. Top!”J. van Rooijen

Professionele assistentie nodig?

Laat ons het complete Virtual Reality gedeelte uitvoeren zodat je hier geen omkijken naar hebt!

Meer informatie

Synchronisatie met een TV scherm

Wanneer je VR-House de VR experience laat verzorgen kunnen we met behulp van software de beelden die worden afgespeeld in de VR bril synchroniseren met een extern TV- of computerscherm. Hierdoor kan iedereen meegenieten met de belevenissen van de persoon met de VR bril op!

scherm synchronisatie gear vr

Apps voor de Gear VR bril

Applicaties kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd op de Samsung telefoon door het openen van de Oculus Store op de telefoon of het navigeren naar de Oculus Store terwijl je de Gear VR bril draagt. Er zijn vele applicaties beschikbaar in de store, onder andere op het gebied van gaming, video, educatie en communicatie. Ook is het mogelijk om een eigen 360 graden video te uploaden op de Samsung telefoon en deze vervolgens af te spelen terwijl deze in de Gear VR bril zit, gaaf!

Bij VR-House hebben we veel ervaring met de Samsung Gear VR en hebben we ook zelf een app gemaakt om 360 graden video’s af te spelen. Met EZ360 hebben we het makkelijker gemaakt om 360 graden video’s op evenementen te gebruiken.

 

Games

Video's

Foto's

Eigen content

Communicatie

Educatie

Neem vrijblijvend contact op!

  Samsung Gear VR  
  Samsung S7 telefoon  
  Koptelefoon  
  Assistentie tijdens een evenement

*

Liever even bellen?
+31 30 227 07 94

Een mailtje kan ook
info@vr-house.nl